dimecres, 7 de març del 2012

La Negreta, Verge dels bevedors.


Des de la nostra xicoteta secta de 'La Defensa del Pimentó en la Paella' volem fer aplegar al món de les falles suecanes i, en especial, als nostres fallerets i falleretes, una Verge a qui encomanar-se en les properes Falles. 'La Negreta'!

A nosaltres sempre ens ha guiat pel bon camí i ens ha cuidat en aquells moments on la beguda oficial dels Basco-Suecans i del Komando Piketa, el ron en cola, ha estat present. Allà on ens hem hagut de beure el cubata en un got de plàstic, allà on ens l’hem begut sense gel, i, especialment, quan ens han ficat garrafó.

Sabem de bona mà, que a Sueca es viuen les falles d’una manera intensa, popularment anomenat "des que t’alces fins que te gites", per això des de la nostra Plataforma vos oferim unir-vos a la nostra Fe "Catohòlica" per a què passeu unes bones falles sense el malestar característic de la ressaca.

Sense més dilatacions, ja es podeu imprimir, plastificar i penjar-vos al coll o al retrovisor del cotxe, l’estampeta oficial de 'La Negreta'!! La Verge de tots els bevedors, nocturns i diürns, fallers i ciutadans de a peu. 

 LA NEGRETA



'Oració dels bevedors desamparats': Santa Negreta, mare del Cacique, prega per nosaltres, bevedors, ara i a l’hora del happy hour. Amén!

Salut i cabet estes falles!

Moltes gràcies per llegir-nos! Adéu!

Natxo

4 comentaris:

  1. I els del whisky que? ens discrimineu?

    ResponElimina
  2. Nosaltres li resem pel nostre ron en cola. L'oferim als fallers i falleres de Sueca per a què demanen i li resen cadascú pel seu bé i per la seua beguda favorita. Whisky, cassalla, ron, ginebra,... La nostra, i ara vostra, Verge ho santificarà tot!!

    ResponElimina