dimarts, 14 de febrer del 2012

Basco-Suecans pel món. Cardiff (Gal·les)


Este darrer cap de setmana llarg, un xicotet grup de Basco-Suecans format per Xavi, Jordi i Natxo, de la mà del nostre corresponsal en Cardiff, David, hem anat a investigar les arrels i les tradicions dels Gal·lesos, les quals sembla que no disten massa de les nostres.



De bones a primeres observarem que, com a tot el Regne Unit, allí no existeixen els pots de cervesa de 33ml, si vols pegar un traguet econòmic t’has de fotre mig litre de cervesa. Cosa que com a bons Basco-Suecans no tinguérem problema en superar i inclús augmentar. Els pots de Foster’s entren massa bé!

Açò de Gal·lesos i cervesa supose que serà com els Basco-Suecans i el ron, no podem viure els uns sense els altres.

D’altra banda, assistírem al típic bar dels voltants de l’estadi on juguen a rugby per a viure de prop quin és eixe joc al qual juguen allà. La veritat és que la màgia del rugby i dels aficionats drets amb la pinta a la mà ve de molt lluny, i a nosaltres això de vore esport en un bar amb la cervesa a la mà se’ns va contagiar de seguida... Semblàvem uns gal·lesos més animant a la seua nació! 



Respecte al joc desplegat per Gal·les i la seua semblança amb l’Athletic, soles diré que els arbitres deurien de ser més permissius i els jugadors dels altres equips més homes. Amorebieta seria Déu! 

Per a finalitzar, la sorpreseta d'entrar al Millennium Stadium. Com a bons Basco-Suecans i grans agents de ments sofisticades i amb molts anys d'entrenament férem la tàctica mundialment coneguda de ‘El canvi de guàrdia’. Ja sabeu, quan s’acaba el partit, mentre tota la gent ix del camp i els segurates de cada porta fan el canvi...endinsar-nos!! 

Aupa Athletic!!


Gràcies per llegir-nos!!

Natxo

3 comentaris:

  1. supose que ho haureu passat de puta mare !! gran article !

    ResponElimina
  2. Molt bon resum, Gal.les ja ha passat a ser un altre País nostre

    ResponElimina
  3. Temblad humanos porque cuando el sonido de la muerte se oye, los canticos del apocalipsis se cerniran sobre vosotros.

    ResponElimina