dimarts, 7 de febrer del 2012

Koparen bila!!


Hola!

Ja estem tots ben recuperats del ‘Dia de la Bestia’! Enguany crec que no hi haurà crònica periodística, no vaig vore a cap reporter per allí cobrint la notícia, estarien tots cobrint l’orgasme informatiu de Canal 9 quan en hivern fa una miqueta de fred i neva. Quina cosa més estranya!! Fred i neu!!

Bé, hui vinc a parlar-vos d’un dels dies més importants per als Basco-Suecans, hui l’Athletic es juga passar a la final de la copa!! Enfront tindrem un equip com el Mirandés, tot i ser de 2ª divisió ‘B’ ha demostrat que se l’ha de tenir en compte. L’Athletic ha de jugar com sempre, amb la filosofia del ‘2’. Amb 2 collons!!

D’Anduva sembla que portem un bon resultat, 1-2, però no hem d’eixir a defendre’l, sinó a incrementar-lo!! Toquero, confiem amb tu!! I Bielsa, trau-lo!!

Només pels aficionats de l’Athletic ja ens mereixem la final. Només recordant aquella final de València de l’any 2009 i només per reviure-la!! Aquells 20 minuts on l'Athletic anava guanyant 1-0 van ser màgics!! Són grans records que no oblidarem mai!!




Aupa Athletic!! Koparen bila!! 

Natxo

2 comentaris: