divendres, 3 de febrer del 2012

Primer tràmit superat

Estimats lectors i lectores, em plena de satisfacció donar-vos la benvinguda al nostre nou blog informatiu.

Arribar fins ací no ha sigut gens fàcil. Hem patit la persecussió del FBI i hem hagut de superar unes dures proves per poder obrir aquest nou espai dirigit a la societat suecana.

És normal. Els administradors que hem creat "La Plataforma Defensa del Pimentó en la Paella" som un col·lectiu de lliurepensadors, amants de l'aventura, cultura, esport, gastronomia, política, de l'Athletic... i com no, de l'humor. Som ments sofisticades i amb molts anys d'entrenament.

Per a que es feu idea... Agustí una volta casi es va fer Policia Nacional, Natxo és un expert serièfil, Xuso àlies "el nervis" és un entés en electrotècnia que abans disenyava portes de nevera, i bé, també estic jo... la meua especialitat és, quan tots estan fent feina jo m'alce i em passege per fer com si fera algo. A part, contarem amb la col·laboració d'eminències informàtiques com Xavi, que desde que tancaren Megaupload es dedica a vore "Tod y Toby" per les nits en el YouTube...

Com vegeu, tot un arsenal capaç de moure grans masses socials, el que suposava una amenaça per a Barack Obama ara que se van acostant les eleccions... si ens pega per ahi presentem al Xep a les eleccions de president dels Estats Units i les guanyem sense eixir de casa.

Com vos he dit, hem hagut de superar unes dures proves per arribar fins ací. La primera de totes ha sigut mentre creava el blog. He hagut de desxifrar una sèrie de jeroglífics-paraules ondades. Diuen que és per captar que no eres una màquina: els collons. Estem bojos o què? Per a què voldria fer-se una màquina un blog? M'he passat 40 minuts, perquè cada volta que fallava la paraula se'm borrava tot i em tocava tornar a escriure tota la informació que havia ficat. Estos xoriços del FBI anaven a necessitar algo millor si volien parar-nos els peus.

Després ho han intentat amb la diatomita, un mineral que pot absorvir el vapor dels núvols i artificialment (vos ho explicaria més precisament, però no ho entendrieu) han aconseguit canviar el clima i crear estratègicament una onada de fred anomenada "La Siberiana", per criogenitzar-nos fins que pasaren les eleccions: craso error. No comptaven amb que Xuso amb una adaptació camaleònica per als diferents climes i ecosistemes ja ho havia preparat tot i ens havia comprat a tots del Decathlon uns calçotets tèrmics capaços de soportar qualsevol onada de fred.

De fet, li ha entrat calor i se'n ha anat este matí a pegar una volteta per la mar i ens ha dedicat esta foto amb la seua nova equipació per rebre "La Siberiana".



Estos yankis... En fi, ja estem ací preparats per desfogar-nos textualment, informar-vos, fer-vos reflexionar (també penjarem alguna notícia seria i tot!)... i sobretot, fer-vos passar un bon rato. Benvinguts a la Plataforma de Defensa del Pimentó en la Paella!

Jordi

3 comentaris:

  1. La foto de Xus mola molt!!...jajajaja

    ResponElimina
  2. M'encanta esta introducció al grup, molt treballada, propera i viril ! la contextualització dels membres del grup ha sigut magnífica, espere ordres per part d'Arguiñano. La meua posible incursió al cos nacional de Policia i els meus contactes, han fet posible la creació d'aquest blog de pimentó i garrofó.

    ResponElimina
  3. españoles todos,

    acabo de leer este blog terrorista-separatista independentista.qué

    pasa????quereis molestar mi paz y que os entierre vivos???si vuelvo a

    leer una entrada de este blog,os mando fusilar.viva españa,muerte a los

    terroristas,separatistas e independentistas.

    un saludo desde el valle de los caídos.

    firmado

    francisco franco y bahamonde(el tío paco),caudillo de españa por la

    gracia de dios

    ResponElimina